dimarts, de novembre 17, 2009

FÒRUM ESTUDIANTIL “L’EDUCACIÓ QUE VOLEM”, EL PROPER DIVENDRES 27 DE NOVEMBRE AL CAMPUS NORD DE LA UPC


El proper divendres 27 de novembre de 10:00 a 14:30h, es celebrarà al Campus Nord de la UPC (edifici Vèrtex) un fòrum organitzat per l'equip de STEPestudiants amb el suport del Institut de Sostenibilitat de la UPC, que espera congregar a més de 150 persones de diferents àmbits relacionats amb l'educació universitària, tant de la UPC com d'altres universitats i de la societat en general: vicerectors, membres dels equips directors dels centres, professorat, personal d'administració i serveis, ONGs, mitjans de comunicació i per descomptat estudiants.

La inscripció, assistència a les sessions i participació a les activitats de cloenda, serà reconeguda amb 1 CRÈDIT DE LLIURE ELECCIÓ.

A la primera sessió plenària, de 10:30 a 11:30 h, s'explicarà
el procés participatiu i de dinamització liderat i portat a terme per un equip d'estudiants de la UPC des de l'abril de 2009.

A la segona, de 12:00h a 13:30h, es presentarà el document L'educació que volem, que inclou propostes concretes de l'estudiantat per a introduir/ampliar el compromís social i la sostenibilitat dins de la universitat.

A les activitats de cloenda, de 13:30h a 14:30h, es donarà l'oportunitat als assistents de gravar breus missatges de vídeo amb suggeriments i comentaris, es realitzarà un gest simbòlic d'implicació dels participants, i es conclourà amb un vermut.

Inscripció gratuïta, abans del proper 23 de novembre, via mail a: step.estudiants@upc.edu (adreça a la qual pots escriure també per a qualsevol dubte i/o comentari que vulguis fer!)

 Estaríem molt agraits si poguessis fer difusió d’aquesta informació a les diferents xarxes socials en les que participis. Aquí pots trobar tot el material gràfic.

Esperem que aquesta proposta et sembli atractiva i que puguis venir el 27!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada