diumenge, de març 07, 2010

L'EDUCACIÓ QUE VOLEM_document definitiu 2009

Hola a tots/es!

Amb una mica de retard, però per fi tenim llestes les versions definitives del document L’educació que volem. Compromís social i sostenibilitat a la UPC (cos i annexes en català i castellà).

En ell trobareu l’anàlisi, objectius i propostes realitzades per l’alumnat per introduir/ampliar el compromís social i la sostenibilitat dins la universitat. Tanmateix, documenta i avalua exhaustivament el procés participatiu realitzat per a la seva elaboració.

Però si el document reflexa el realitzat durant el 2009, per al 2010 el nou equip de STEPestudiants continuarà desenvolupant el projecte amb els següents objectius generals:
A. Propiciar l’aparició i enfortiment dels grups locals i xarxes que treballen en l’àmbit del compromís social i la sostenibilitat.
B. Posar en pràctica les propostes realitzades en 2009 i recollir de noves.
C. Desenvolupar un procés que resulti exemplar per la seva transparència, participació, capacitat per desenvolupar inquietuds, motivar i establir vincles d’empatia entre els participants; etc.
D. Passar a l’acció. Enfortint iniciatives en curs que de per sí ja estan posant en pràctica una educació i investigació alternatives més compromeses amb la societat i la sostenibilitat; així com propiciar l’aparició de noves accions.
E. Augmentar la confiança de la UPC en els estudiants com agent de canvi.

Voldríem agrair-vos el vostre interès i suport durant el darrer any i convidar-vos a continuar participant en les iniciatives que es desenvolupin, de les quals molt aviat rebreu més notícies.

Salut i fins aviat!
STEPestudiants

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada