divendres, de març 05, 2010

STEPestudiants participa a les jornades STEP 2010

Els dies 23 i 25 de febrer es van fer a Can Massallera (Sant Boi de Llobregat) les jornades STEP2010, en les quals es mostren els projectes del programa STEP per al present any 2010. En les jornades hi foren convidats (i hi assistiren) l’equip de coordinació d’STEP (organitzador de l’acte), els responsables de cada centre STEP (tant els que ja van iniciar el programa STEP durant el 2009 com els que s’incorporen aquest any) i STEPestudiants.

Durant el matí de dimarts hi va haver un taller sobre Sostenibilitat i Compromís Social (SiCS) i un seminari al voltant de la mateixa temàtica. A la tarda, els 4 centres que ja havien fet la prova pilot (FIB, EPSEB, ETSEIB i ETSAV) van presentar els seus plans d’acció per al 2010. També estava prevista la presentació d’STEPestudiants, però la manca de temps i l’absència de representants d’algun dels nous centres va provocar-ne l’ajornament fins al dijous.

Dijous al matí STEPestudiants i les 6 escoles noves (FNB, EUETIT, ETSAB, ETSEIAT, EPSEM, EPSEVG) van presentar el seu projecte i hi va haver un seminari sobre història i referents internacionals en SiCS. A la tarda hi va haver un taller sobre els criteris STEP, dinamitzat pels propis becaris de STEPestudiants.

Aquí trobareu el document de valoració de les jornades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada