diumenge, d’octubre 25, 2009

JORNADA DE REDACCIÓ



El següent pas en la elaboració del document L’educació que volem. Compromís social i sostenibilitat a la UPC, consistira en una jornada de treball d’un dia i mig a l’alberg In & Out.

Pla per a la jornada - alberg In & Out
Divendres 6 de Novembre
17:00h – arribada

17:30 – presentació del que s’espera de la jornada, els participants i les seves propostes
21:00h – sopar, ambient lúdic i el que sorgeixi
Dissabte 7 de Novembre
10:00h – treballs en grup en base a les memòries
12:30h – descans
13:00h – conclusions i esborrany del pla d’acció (...)
14:00h – dinar
16:00h – propostes de futur de cara al seguiment i l’auto-avaluació del document per a l’any 2010 i següents
18:00h – berenar
18:30h – valoració dels actes (Pecha Kucha pels que hagin vingut i alberg)
19:30h – pluja d’idees finals i petita explicació del fòrum del 27 de Novembre
20:00h – fi de les activitats


L’allotjament i l’esmorzar aniran a càrrec de la organització; i en funció del nombre de participants, podríem mirar d’incloure també el dinar del dissabte (si no fos així, el menú és bastant econòmic).

La participació en al jornada juntament amb la preparació d’una memòria (4 o 5 pagines) a la que es detallaran els passos necessaris per posar en pràctica una proposta per introduir el compromís social i la sostenibilitat en l’educació que es realitza a la UPC, serà reconeguda amb 2 crèdits de lliure elecció.

Desitjaríem animar especialment a les persones que van participar al Pecha Kucha aportant una idea a que participin en desenvolupar aquesta per a la seva implantació... LET’S DO IT

Aquí podeu trobar un guió per a la memòria; que evidentment podeu adaptar al vostre cas. Per a qualsevol dubte que us pugui sorgir durant l’elaboració de la mateixa no dubteu en escriure’ns.

Termini màxim per a l’enviament de memòries: dilluns 2 de Novembre - 10:00h. Animeu-vos i comenceu quan abans millor que de seguida arriben els parcials...

Per poder anar reservant les places necessàries a l’alberg, us preguem que si teniu la intenció de venir ens envieu un correu abans del dilluns 2 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada