dimecres, d’octubre 07, 2009

PECHAKUCHA STEPestudiants



Ens complau convidar-vos al proper esdeveniment de STEPestudiants:
PECHAKUCHA STEPestudiants | divendres 16 d'Octubre | 20:00 - 24:00 | Lloc: Nau Ivanow, c/Hondures 28-30, BCN (metro Sagrera L1 i L5).

Un PechaKucha es una barreja de festa amb presentacions audiovisuals breus (20 diapos x 20 s/diapo = 6min 40s) i finalment una mica de música.
Les presentacions hauran d'explicar una idea per introduir el compromís social i la sostenibilitat en la educació que es realitza a la UPC.

La preparació i exposició d'una presentació serà reconeguda amb 1 crèdit de lliure elecció
. Tots aquells que s'animin i tinguin una proposta, si-us-plau feu-la arribar per correu a stepestudiants@gmail.com (fins al 14 d'Octubre).

Si teniu dubtes sobre com es exactament una presentació en format PechaKucha, aquí teniu dos exemples que us poden servir d'inspiració.
I com en un PechaKucha és tant important la narració com les diapositives, a la pàgina de STEPestudiants en vimeo podeu veure ambdues presentacions en viu, igual que a continuació.

MetaPechaKucha - PechaKucha by Juan Gonzalo from STEP estudiants on Vimeo.


Ètica a l'Enginyeria - PechaKucha by Bruno Domènech from STEP estudiants on Vimeo.

Promet ser un acte memorable, en el que continuarem construint "L'educació que volem". Teniu tots els detalls sobre com arribar a la Nau Ivanow al calendari i aquí.

Us esperem el 16 d'Octubre, salut i fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada